Tisztelt Látogatónk!

Hozzászólások kikapcsolva

Üdvözöljük weboldalunkon!

 

A Csoki Birodalom Édességbolt megszületése hosszú és izgalmas folyamat volt.

Több mint egy évtizedes kereskedelmi tapasztalattal és aktív kereskedelmi gyakorlattal a tarsolyunkban elég markánsan körvonalazódott bennünk az a szándék, hogy a Magyarországon fellelhető közel 20.000 féle édesipari termék közül egy csokorba fogjuk a legkeresettebb – elsősorban – magyar és nem utolsó sorban olasz, svájci, belga, holland, török, lengyel, román, német, osztrák, stb. csokoládékat, pralinékat, desszerteket, drazsékat és még sok egyéb finomságot.

A szándékot hamarosan tett követte. Beiratkoztunk és elvégeztük a bolti eladó és üzletvezető (kereskedő) tanfolyamokat, míg párhuzamosan Nyíri Péter tervezése és kivitelezése nyomán megszületett a Csoki Birodalom Édességbolt belső arculata, az üzlet egyedi bútorzata, elkészíttettük az üzlet reklámfelületeit, az üzlet előtti reklámtáblákat és végül, de nem utolsó sorban az üzlet honlapját is.

2010. október 01-jén megnyitottuk üzletünket Csoki Birodalom Édességbolt néven. A névválasztás legalább annyira hosszú folyamat volt, mint maga az üzlet kialakítása.

Üzletünk több mint 50 gyártóval és közel 60 beszállítóval áll napi/heti kapcsolatban, amellyel megpróbálunk megfelelni hitvallásunknak: „Minőség, Elegancia és Hagyomány”.

Célunk, hogy a Magyarországon gyártott és Magyarországon fellelhető – prémium minőségű, egyedi készítésű és egyúttal megfizethető árú – kézműves csokoládék, tradicionális bon-bonok, desszertek és különlegességek széles skáláját nyújthassuk az egyre igényesebb vásárlói közösségünk számára.

Reméljük, Önt is hamarosan vásárlóink között üdvözölhetjük!

Papp Gergely és Pappné Máté Emese

 

Comments are closed.